Новини
12 Грудня 2022
482

Автовиробник Volkswagen анонсував випуск електромобілів наступного покоління

Вони матимуть автономність до 700 кілометрів та прискорену зарядку

Volkswagen Group поділилася інформацією про розробку своєї майбутньої платформи для електромобілів MEB+, повідомляє ITC. Спочатку вважалося, що MEB+ стане оновленням поточної платформи, але насправді йдеться про нову платформу для електричних транспортних засобів нового покоління.

Платформа наступного покоління передбачає ширше використання можливостей автономного управління. Також згадується нова технологія акумулятора. Відповідно до початкової ідеї, будуть покращені технології зарядки та зберігання енергії, а також цифрову інфраструктуру. Зазначається, що MEB+ збільшить запас ходу електромобілів до 700 км (від нинішнього значення близько 500 км), а також значно скоротить час зарядки, а в майбутньому можлива потужність зарядки 175-200 кВт.

Платформа MEB+ стане основою для 10 нових електромобілів, які повинні з’явитися до 2026 року. Зокрема вийде модель вартістю близько €25 тис. Volkswagen Group також планує випустити нові електромобілі у сегментах продуктивного та преміального класу. Напевно, слід очікувати появи моделей Audi на MEB+.

Дата виходу першого електромобіля на основі платформи MEB+ ще невідома.

Нагадаємо, Tesla скорочує виробничі зміни на заводі в Шанхаї.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram