Новини
7 Березня 2023
372

Auchan втрачає покупців в Україні

Виною цьому діяльність компанії в рф

Репутаційний скандал навколо роботи Auchan у росії скоротив кількість покупців у магазинах мережі в Україні, сказала новий генеральний директор Auchan Україна Марта Труш в інтерв’ю Forbes.

“Питання невдоволення позицією материнської компанії серед клієнтів залишається. Думати, що відтоку покупців немає, помилково. Але його важко виміряти, тому що є впливовіші чинники, зокрема, закриття під час тривог”, — сказала вона.

Труш заявила, що центральний офіс Auchan пояснює рішення не закривати магазини в росії тим, що основна місія компанії — годувати та підтримувати населення.

“Звичайно, думати про те, що місія годувати населення так само стосується росії, як би нормально, але це боляче”, — сказала вона.

Гендиректор також розповіла, що журналістське розслідування за фактами постачання Ашаном російських товарів для армії рф стало шоком для групи. “Материнська компанія веде власне розслідування, тому що є напружуючі факти”, — сказала вона.

Труш додала, що між українським та російським Ашаном немає жодної комунікації, і висловила сподівання, що співробітникам українських магазинів не дорікатимуть за роботу в компанії.

“Я відчуваю цей тиск на них з усіх боків. Мені боляче, а значить, і їм боляче. Наші працівники роблять неймовірні речі. Вони точно не заслуговують на напади”, — сказала вона.

Раніше Investory News писали, що Естонія пропонує спосіб посилити антиросійські санкції.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram