Новини
6 Серпня 2021
660

Apple запустила в Україні офіційну службу підтримки з кол-центром

ЗМІ дізнались, що служба відкрилася три тижні тому

Компанія Apple відкрила в Україні офіційну службу підтримки з власним кол-центром. Там можна отримати консультацію про роботу програмного забезпечення компанії, пише dev.ua.

Зателефонувати в кол-центр можна за номером 0 800 509 382. Оператор на лінії повідомила журналістам, що служба відкрилася три тижні тому.

Водночас повідомляється, що в питанні підтримки гаджетів Apple поки направляє українських споживачів до авторизованих реселерів.

Журналісти припускають, що зараз Apple ввозить частину своєї продукції в Україну безпосередньо через українську юрособу. Мережею вже гуляють фотографії наклейок на упакуванні гаджетів Apple, де вказано, що імпортером є “Еппл Україна”. На них же можна знайти телефон українського кол-центру.

Фото: dev.ua

Нагадаємо, Apple наразі займається розробкою власної версії послуг “buy now, pay later” — послуги з онлайн-платежів на виплат. Акції компаній, що вже працюють у цій сфері, відреагували різким зниженням.

Як писали раніше Investory News, нещодавно Apple заявила, що вироблятиме iPhone повністю з відходів. Так компанія намагається досягти “вуглецевої нейтральності” у всьому виробничому ланцюжку.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram