Новини
3 Січня 2024
317

Андрій Пишний став найкращим головою центрального банку 2024 року

The Banker визнав його першість у Європі та світі

Британське фінансове видання The Banker визнало голову Національного банку України Андрія Пишного найкращим головою центрального банку 2024 року в Європі та світі, повідомляє пресслужба НБУ у Фейсбуці.

“Для мене честь отримати цю нагороду. Це міжнародне визнання, яке слід сприймати насамперед як чергове підтвердження спроможності України та українського народу. Нашої здатності гідно долати виклики повномасштабної війни. Це величезний привілей і відповідальність: очолювати команду професіоналів НБУ і робити наш внесок у стійкість країни в часи жорстоких випробувань”, — сказав Пишний.

У Нацбанку зазначають, що нагорода The Banker Central Banker of the Year щороку присуджується очільникам центробанків, яким найкраще вдалося стабілізувати економіку своєї країни та стимулювати її зростання. Видання зазначило важливу роль Андрія Пишного у збереженні макрофінансової стабільності в Україні, а також проактивну політику Національного банку для посилення стійкості навіть в умовах повномасштабної війни.

Нагадаємо, міністр оборони Німеччини став популярнішим за канцлера.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram