Соцмережі
30 Січня 2019
748

Андрій Пишний: Про податки, місію та майбутнє

В українській банківській системі за обсягом сплачених податків Ощадбанк на другому місці, що вкотре підтверджує його лідерські позиції

Ощадбанк є не тільки найбільшим банком за кількістю відділень своєї філійної мережі та найбільшим роботодавцем серед банків, але й одним із найбільших платників податків. 2018 року майже 3 млрд гривень банк сплатив до бюджету – на 340 мільйонів гривень (або на 13%) більше аніж 2017-го. Це, певно, і є нашою головною соціальною місією. В українській банківській системі за обсягом сплачених податків Ощад на другому місці, що вкотре підтверджує його лідерські позиції.
І трішки про майбутнє. З ростом економіки і вирішенням роками накопичених у банку проблем, зростатиме і дохід Ощаду, а відтак і його відрахування до бюджету. І ми готові в цьому сценарії розвитку подій брати й надалі найактивнішу і безпосередню участь, підставивши своє кредитне плече реальному сектору економіки. Як великим державним корпораціям, так і малому та середньому бізнесу. Крок за кроком нарощувати справді якісний кредитний портфель в інтересах банку, бізнесу і країни, який вже за кілька років дасть мультиплікативний ефект стійкого зростання.

Ощадбанк є не тільки найбільшим банком за кількістю відділень своєї філійної мережі та найбільшим роботодавцем серед…

Опубліковано Андрієм Пишним Середа, 30 січня 2019 р.

 

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram