Соцмережі
27 Червня 2019
723

Андрій Коболєв: США підтримали законопроєкт нових санкцій проти Росії

Забороняється постачання технологій та обладнання для російських трубопровідних проектів

Щойно Комітет у закордонних справах Палати представників парламенту США одностайно підтримав законопроект про санкції на постачання технологій та обладнання для російських трубопровідних проектів.

Щиро дякуємо автору законопроекту Адаму Кінзінґеру (Adam Kinzinger), голові комітету Еліоту Енгелю (Eliot Engel), члену комітету Майклу Макколу (Michael McCaul) та всім конгресменам, що підтримали це вкрай важливе для міжнародної енергетичної безпеки рішення!

Рішення комітету – вагомий крок на шляху до прийняття санкцій. Зважаючи на одностайну підтримку ініціативи, очікуємо, що у липні законопроект схвалить Палата представників. Враховуючи, що за прийняття документа виступають представники як Республіканської, так і Демократичної партій, він має шанс бути проголосованим в Сенаті та підписаним Президентом США вже у серпні.

Нагадаю, цей законопроект з хірургічною точністю спрямований проти політичних газопровідних проектів Кремля і не зачіпає інших інтересів. Лише спільними зусиллями ми зможемо зупинити побудову Nord Stream -2 та реалізацію інших проектів, що завдають величезної шкоди міжнародній енергетичній безпеці!

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

 

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram