Соцмережі
2 Жовтня 2019
587

Андрій Коболєв: Результати програми “Газовий запас”

55 тисяч українських родин купили 67 млн кубів газу

Минулого тижня фінішувала акція “Газовий запас” для побутових споживачів.

Це – перша спроба виведення на споживчий ринок газу нових продуктів і можливостей. І ми задоволені її результатом.

За місяць, протягом якого діяла пропозиція Нафтогазу, нею скористалися понад 55 тисячі українських родин. Всі вони зможуть використовувати газ взимку за фіксованими літніми цінами. Викуплений обсяг – перевищує 67 млн куб.м.

На мою думку, це промовисте підтвердження того, що попит на нові, більш гнучкі продукти є не лише у комерційних клієнтів. Побутові споживачі так само чекають на них і готові пробувати, коли є очевидна вигода.

І такі продукти є. Можливість зафіксувати ціну за передплатою – це лише перший з них. Коли відкриється ринок, постачальники зможуть пропонувати оплату газу рівномірними частинами протягом року, бонуси за ефективне споживання, пакетні послуги газ+електрика, енергія+енергоаудит+енергоефективність.

Настав час відкрити ринок газу для конкуренції – щоб люди нарешті отримали кращий сервіс, доступ до вигідних і зручних пропозицій. Газ такий самий товар, як і мобільний зв’язок, доступ до інтернету, чи банківське обслуговування. Конкуренція принесе споживачам більше користі, ніж ручне державне регулювання.

 

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram