Соцмережі
26 Березня 2019
844

Андрій Герус: Роздуми про угорську електроенергію

У березні електроенергія від ДТЕК була на 125% дорожче від електроенергії в Угорщині

У березні електроенергія від вугільних електростанцій (80% таких належить ДТЕКу Ахметова) стала ще дорожче відносно ціни електроенергії на біржі в Угорщині.

А 10 березня електроенергія від ДТЕК була на 125% дорожче від електроенергії в Угорщині. Чим можна виправдати, що Україна (населення, бізнес) зовсім не купує дешево в Угорщині, але купує вдвічі дорожче в Ахметова? А чим пояснити, що в Угорщину ДТЕК абсолютно добровільно продає дешевше? Може ціна там – це і є справедлива конкурентна ціна?

Коли у нас були дорогі трансформатори від Григоришина, то телеканал Україна мене показував через день, як авторитетного експерта. А коли дороге вугілля та електроенергія від Ахметова, то телеканал Україна знімає про мене фільми, як про проплаченого псевдо-експерта. Так, очевидно, у їх очах виглядають «рівні правила гри» для всіх олігархів та бізнесменів.

Графік від EXPRO Electricity. Шановні журналісти, будь ласка, пишіть про такі ціни, їх легко порівнювати: сайт ДП Енергоринок та сайт угорської енергетичної біржі

У березні електроенергія від вугільних електростанцій (80% таких належить ДТЕКу Ахметова) стала ще дорожче відносно ціни…

Опубліковано Andriy Gerus Понеділок, 25 березня 2019 р.

 

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

 

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram