Новини
24 Жовтня 2019
788

Американський “єдиноріг” Coinbase заробив на комісії майже $2 мільярди

Операційний прибуток за цей час перевищив обсяг залученого венчурного капіталу

Американська криптовалютна біржа Coinbase з моменту свого запуску у 2012 році заробила близько $2 млрд на торгових комісіях. При цьому операційний прибуток компанії за цей час перевищив обсяг залученого нею венчурного капіталу, повідомляє Vanity Fair.

“Coinbase залишається прибутковою з 2017 року. Велику частину цього прибутку ми реінвестуємо в бізнес, щоб створювати нові продукти. Я хочу, щоб Coinbase була компанією, яка постійно впроваджує інновації”, – заявив Брайан Армстронг, CEO Coinbase, на заході Vanity Fair у Лос-Анджелесі.

І додав, що технологічний аспект завжди був пріоритетним для компанії під час розвитку біржового, кастодіального та інших сервісів. “Це дозволило їй зберігати прибутковість, попри кризу криптовалютного ринку”, – наголосив він.

Зазначається, що Coinbase входить до складу Асоціації Libra, яка нараховує 21 компанію.

Крім того Брайан Армстронг прокоментував негативну реакцію регуляторів на криптовалютний проект Facebook. “Мені хотілося б, щоб США підтримали цю область інновацій. У світі багато людей не має доступу до банківських послуг. Я сподіваюся, що США підтримають ці інновації, навіть якщо вони будуть впроваджуватися такою компанією, як Facebook, що може їх не надто радувати”, – зазначив він.

Coinbase з оцінкою $8 млрд займає друге місце в списку “єдинорогів” криптоіндустрії, поступаючись лише Bitmain.

Раніше Investory News писали, що управління з податків і митних зборів Великої Британії звернулося до бірж криптовалюти – Coinbase, eToro і CEX.IO, з вимогою розкрити дані клієнтів та історію їх транзакцій задля виявлення потенційного ухиляння від сплати податків.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram