Новини
18 Серпня 2020
731

Amazon робить ставку на офісну роботу з розширенням у великих містах

Більша частина співробітників працюватимуть в історичній будівлі на Манхеттені, яку компанія купила у WeWork

Найбільша у світі платформа електронних продажів — Amazon — збирається створити 3,5 тис. робочих місць в офісах в шести містах країни та розширити присутні офіси, пише The Wall Street Journal.

Видання зазначає, що компанія будує довгострокові плани щодо офісної роботи, в той час, як інші компанії надовго переводять співробітників на віддаленку.

Amazon візьме на роботу 3,5 тис. осіб у Нью-Йорку, Феніксі, Сан-Дієго, Денвері, Детройті та Далласі. Дві тисячі нових співробітників будуть працювати в історичній будівлі на Манхеттені, яку компанія купила більш ніж за $1 млрд у коворкінгового стартапу WeWork.

Як відомо, компанія Amazon однією з перших перевела офісних співробітників на віддалену роботу через пандемію коронавірусу. Ті, кому не обов’язково відвідувати офіси, можуть працювати з дому до 8 січня. Однак компанія очікує, що велика частина її співробітників повернеться в офіси.

“Взаємодіяти з людьми, можливість груп співробітників працювати разом в довільній формі — це можна робити віртуально, але це не так спонтанно. Ми з нетерпінням чекаємо на повернення в офіс”, — зазначила віце-президент з розвитку персоналу Ардін Вільямс.

Amazon розширює площу своїх офісів більш ніж на 900 тис. кв. футів (майже 84 тис. кв. м) у шести містах.

Нагадаємо, на початку місяця — 3 і 4 серпня — засновник і гендиректор Amazon Джефф Безос продав 1 млн акцій компанії на суму $3,1 млрд. Після сплати податків він отримає приблизно $2,4 млрд.

Компанія Amazon презентувала візок Dash Cart, з допомогою якого можна буде сканувати й оплачувати товари в магазині без допомоги персоналу.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram