Новини
20 Листопада 2023
278

Альтман та Брокман працюватимуть в Microsoft

Корпорація переманила їх до команди ШІ

Фото: David Paul Morris/Bloomberg via Getty Images

Корпорація Microsoft заявила, що ексгендиректор OpenAI Сем Альтман очолить нову внутрішню команду штучного інтелекту після звільнення з попередньої роботи, повідомляє Bloomberg.

Грег Брокман, член правління та співзасновник OpenAI, який також залишив компанію минулого тижня, приєднається до Альтмана в Microsoft. “Microsoft діятиме швидко, щоб забезпечити їх ресурсами, необхідними для їх успіху”, — сказав генеральний директор Microsoft Сатья Наделла у дописі на LinkedIn уранці в понеділок.

“Ми як і раніше віддані нашому партнерству з OpenAI й упевнені в плані розвитку нашого продукту, нашій здатності продовжувати впроваджувати інновації з усім, що ми оголосили на Microsoft Ignite, і в продовженні підтримки наших клієнтів і партнерів”, — сказав Наделла в дописі.

Рада директорів компанії OpenAI найняла нового гендиректора — це екскерівник Twitch Еммет Шир.

Сем Альтман пішов з посади гендиректора компанії OpenAI, розробника ChatGPT, і залишає раду директорів, оголосили в компанії. Тимчасовою гендиректоркою призначено Міру Мураті, головну технічну директорку. У компанії шукають постійного наступника Альтмана.

Ексгендиректор OpenAI Сем Альтман і експрезидент компанії Грег Брокман були “шоковані та засмучені тим, що вчинило правління”, і все ще намагаються зрозуміти, що саме сталося.

Пізніше Рада директорів компанії OpenAI вела переговори з Семом Альтманом про повернення в компанію на посаду генерального директора.

Раніше Investory News писали, що OpenAI створюватиме власні чипи для штучного інтелекту.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram