Новини
6 Березня 2022
675

All inclusive, bye bye! Туристичні тури для росіян подорожчали майже вдвічі

Крім того “гарячих турів” у Туреччину та Єгипет у нинішніх умовах чекати не варто

Відпочинок у Туреччині для росіян після вторгнення РФ в Україну став дорожчим на 80%. Головною причиною називають падіння курсу рубля до світових валют. Про це повідомляють у Державному агентстві розвитку туризму України.

“Минуло всього декілька днів після введення тотальних санкцій, а населення Росії вже почало відчувати на собі їхні наслідки й в туристичній сфері. Закриття авіасполучення з цивілізованим світом підвищило вартість на тури до Туреччини та Єгипту, які поки що відкриті для росіян”, — йдеться у повідомленні.

Так, до початку військових дій середній чек десятиденного туру до Туреччини, зокрема розміщення на двох у готелі 3* та страхування, становив 73 тис. руб. Зараз такий тур коштує вже щонайменше 127 тис. руб. Ціни на найдоступніші тури зросли більш ніж на 80%.

Зазначається, що відпочинок у Туреччині у готелях 4* і 5* із системою “все включено” тепер коштує понад 177,5 тис. руб. та понад 180 тис. руб. відповідно.

Якщо говорити про Єгипет, то до початку вторгнення РФ до України тури до цієї країни із розміщенням в готелі 3* можна було купити за 81 тис. руб на двох, а наразі подібний вже коштує 134 тис. руб на двох. Ціна зросла на 65%.

Також російські туроператори підкреслюють, що “гарячих турів” у Туреччину та Єгипет у нинішніх умовах чекати не варто.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram