Новини
10 Лютого 2020
909

Airbnb тимчасово зупинила бронювання житла в Пекіні до кінця лютого

Apple також не поспішає відновлювати роботу своїх магазинів у Китаї

Сервіс короткострокової оренди житла Airbnb припинив можливість бронювання нерухомості в Пекіні до кінця лютого через спалах коронавірусу в Китаї, повідомляє Reuters.

За словами представника Airbnb China, рішення поширюється тільки на столицю Китаю.

“У зв’язку зі спалахом коронавіруса та відповідно до вказівок місцевої влади для компаній готельної сфери … бронювання в Пекіні з … з 7 лютого 2020 р. по 29 лютого 2020 р. було тимчасово припинено”, — йдеться в повідомленні.

Американська компанія Apple продовжила тимчасове зупинення роботи своїх магазинів в Китаї через тривале поширення епідемії, викликаної коронавірусом.

Як повідомлялося раніше, Apple припинила роботу своїх 42 магазинів в країні до 10 лютого. Компанія повідомила 7 лютого, що готується відновити роботу магазинів, але не назвала конкретної дати.

За інформацією на сайті Apple, більшість магазинів у Китаї будуть закриті до кінця цього тижня. Як зазначають у компанії, відновлення роботи магазинів та офісів відбудеться після “ретельних консультацій з експертами в галузі охорони здоров’я та державною владою”.

Онлайн-магазин Apple продовжує роботу в Китаї у звичайному режимі.

Нагадаємо, перші випадки зараження новим типом коронавіруса 2019 nCoV були зафіксовані в китайському місті Ухань в кінці 2019 р.

Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) визнала поширення вірусу надзвичайною ситуацією. Випадки захворювання виявлені у 26 країнах. За останніми даними, число тих, що заразилися перевищило 40 тис. осіб, померло понад 900.

Як писали раніше Investory News, Індонезія може втратити $4 млрд доходів від туризму, якщо поїздки з Китаю будуть скасовані протягом року через вірусну епідемію.

Також, американська компанія The Walt Disney Company прогнозує збитки в розмірі $175 млн від наслідків спалаху пневмонії, викликаної вірусом 2019 nCoV (коронавірус).

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram