Новини
3 Листопада 2021
774

Nike реєструє свої товарні знаки для віртуального одягу та взуття

Компанія намагається захистити свої бренди у віртуальних світах 

Фото: CNBC

Американська компанія Nike подала заявки на реєстрацію товарних знаків для цифрового одягу та взуття, пише CNBC з посиланням на дані Управління з патентів і товарних знаків США. Згідно з заявками, вона має намір продавати свою продукцію у різних цифрових просторах.

Компанія подала заявки на бренд Nike, слоган “Просто зроби це” (Just do it) та логотип Swoosh. Наступного дня було подано ще дві заявки на логотипи Air Jordan та Jumpman. Усього було зареєстровано сім товарних знаків.

“Nike таким чином намагається захистити свої бренди у віртуальних світах, а також запобігти появі підробок в іграх”, — розповів адвокат із товарних знаків у Gerben Intellectual Property Джош Гербен.

Споживачі найближчими місяцями можуть очікувати на випуск більшої кількості віртуальних продуктів бренду, повідомляє CNBC з посиланням на людей, знайомих зі стратегією компанії.

Зараз Nike активно шукає співробітників для роботи в “метавсесвіті”. Відповідно до списку вакансій, їй потрібні цифрові дизайнери, зокрема дизайнери взуття.

“Ця роль належить групі зі створення цифрових продуктів, команді, яка зосереджена на розгортанні цифрової та віртуальної революції в Nike”, — цитує CNBC.

Нагадаємо, італійський ритейлер Benetton, поряд з іншими модними брендами, розчарувався в Азії, заявивши про перенесення виробництва з регіону, оскільки через збої в ланцюжках постачання і зростання цін на логістику шити там стало невигідно.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram