Новини
4 Березня 2019
880

Біткоін-стартап Circle планує залучити $250 млн інвестицій

За підсумками останнього етапу фінансування капіталізація стартапу склала майже $3 млрд

Оператор кріптобіржі Poloniex інвестиційного додатку Circle Invest та розробник стейблкоіна USDC стартап Circle планують залучити додаткові $250 млн інвестицій. Про це повідомляє The Information з посиланням на особисті джерела.

Варто відзначити, в ході попередніх раундів фінансування Circle залучає більше $240 млн від Goldman Sachs, IDG Capital й інших інвесткомпаній. За підсумками останнього етапу фінансування, коли вдалося отримати  $110 млн від китайського майнінгового гіганта Bitmain, капіталізація стартапу склала приблизно $3 млрд.

Але невдовзі ринкова ціна Circle значно зменшилася. Глава біткоін-стартапу Джеремі Аллейр підтвердив цю гіпотезу, зазначивши, що зниження активності на ринку негативно відбилося на фінансових показниках Circle.

Нагадаємо, що конкурент Circle американська біржа Kraken готується до приватного розміщення цінних паперів. Крім того, наприкінці 2018 року найбільша в США кріптокомпанія Coinbase привернула $300 млн.

Нагадаємо, аналітичний ресурс CoinMetrics залучив $1,9 млн інвестицій від холдингової компанії Fidelity Investments і двох венчурних компаній Highland Capital і Dragonfly Capital.

Також, Investory News писали, що стартап жіночої білизни ThirdLove залучив $55 млн від групи інвесторів на чолі з інвестбанком Allen & Company та компанією L.Catterton.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram