Новини
28 Серпня 2019
1 622

Prozorro: Частину столичної “Арена Сіті” виставили на продаж

Аукціон розпочнеться з початкової ціни лота у розмірі 65 млн гривень

Київський торгово-офісний центр “Арена Сіті”, який розташований поруч з Бессарабським ринком, виставили на аукціон. Початкова ціна лота – 65 млн грн без ПДВ, повідомляється на сайті Prozorro.Продажі.

Згідно з даними, на аукціон виставляється нежитлове приміщення за адресою Київ, вул. Велика Васильківська 5 (приміщення 16), загальна площа – 976,3 кв. м (3-й поверх “Арена Сіті”).

Приміщення складається з двох частин: офісна кабінетна (загальна площа 480 кв. м) і 26 автономних номерів готелю (496,3 кв. м).

На сайті Prozorro відзначається, що аукціон стартував 27 серпня о 16:57, а пропозиції прийматимуть до 20:00 29 вересня. Аукціон проведуть 30 вересня о 13:53. Розмір мінімального кроку підвищення ціни – 1% (650 тис. грн).

Глава Державної митної служби та один з ідеологів системи Prozorro Максим Нефьодов на своїй сторінці у Facebook закликає бізнесменів взяти участь у конкурсі.

“Може, хто з олігархів або просто бізнесменів хоче у вівторок побалувати себе шопінгом? Так на ProZorro.Продажі для вас ексклюзивчик: пафосна столична нерухомість — Арена Сіті”, – пише він.

Нагадаємо, Дмитро Фірташ продав частину торгово-офісного центру Арена Сіті бізнесменові Сергію Тігіпку. Точна сума угоди невідома, але приблизно становить $13-15 млн. При тому, що структури Дмитра Фірташа хотіли виручити за центр близько $20 млн.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram