6

PayPal дозволить купівлю та зберігання криптовалют корпоративним клієнтам

Також можливим стане переказ на сторонні гаманці

Фото: UA2DAY

Постачальник платіжних послуг PayPal оголосив про можливість купівлі, зберігання та продажу криптовалют для корпоративних клієнтів. Також компанія дозволила перекази на сторонні гаманці для бізнес-акаунтів, пише CoinDesk з посиланням на пресреліз компанії.

“З того часу, як ми запустили можливість купівлі та зберігання криптовалют для роздрібних користувачів PayPal та Venmo, ми дізналися багато нового про їхні потреби. Власники бізнесу все частіше висловлюють бажання отримати доступ до такого ж сервісу. Ми раді задовольнити цей попит, щоб різні компанії могли взаємодіяти з цифровими активами”, — сказав старший віцепрезидент із блокчейну та криптовалют у PayPal Хосе Фернандес да Понте.

У заяві сказано, що корпоративні клієнти зі США також зможуть здійснювати зовнішні переклади криптовалюту всередині блокчейну на сторонні гаманці.

Компанія повідомила, що послуга буде тимчасово недоступною клієнтам зі штату Нью-Йорк. Відомо, що PayPal має дозвіл на комерційну діяльність із віртуальними валютами (BitLicense). Крім того, фірма має ліцензію трасту, видану Департаментом фінансових послуг штату.

PayPal постійно робить кроки для збільшення клієнтської бази та розширення доступу до криптовалют.

Нагадаємо, у ЄС може з’явитися новий майданчик для торгівлі криптою.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram