Новини
12 Вересня 2024
42

Nissan Qashqai встановив рекорд Гіннеса

Авто скинули з висоти 65 метрів

Фото: Авто Світ

Кросовер Nissan Qashqai встановив незвичайний рекорд Книги Гіннесса. Машина “стрибнула” з тарзанки з висоти 65 метрів, пише Авто Світ.

Для цього краном підняли спеціальну клітку з Qashqai, попередньо розібравши його салон і залишивши лише крісло водія та панель приладів. Саму клітку сконструювали таким чином, щоб вона витримувала вагу автомобіля як у горизонтальному положенні, так і під кутом 45˚, необхідним для надання потрібного імпульсу перед стрибком.

В автомобілі сидів французький гонщик та каскадер Лоран Ласко. Піднявши платформу на потрібну висоту, оператор крана відчинив двері клітки та кросовер впав. З метою безпеки Qashqai підвісили аж на восьми ременях, що дало можливість контролювати, наскільки низько і швидко машина падатиме. Після того як кросовер трохи побовтався в повітрі, його спустили на землю, а офіційний представник Книги рекордів Гіннесса Прав Патель зафіксував новий і поки що єдиний у своєму роді рекорд.

Фільмування трюку проходило на заході Парижа. Стрибок став частиною нової телевізійної кампанії нового Qashqai, яка дебютує на екранах у вересні.

Нагадаємо, Volkswagen може закрити німецькі заводи.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram