ЮЛІЯ АЛЕКСЕЄВА

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

  • Компанія:Zabugor
  • Посада:керуючий партнер
  • Діяльність:туристична сфера
  • Номінація:SHINE LADY IN ПОСЛУГИ ТА РОЗВАГИ

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

Shine Story | Про пані

Вся кар’єра Юлії Алексеєвої пов’язана з туристичним бізнесом. Так як сама Юлія родом з кримського містечка Саки, туризм, як то кажуть, був у неї “в крові” з самого дитинства. “У 16 років почалася справжня туристична діяльність – просування туристичних екскурсій по Криму: Ластівчине гніздо, Судак, Коктебель. Але швидко прийшло розуміння того, що багато на цьому не заробити. Почала аналізувати, хто заробляє в цій індустрії найбільше і зрозуміла, що це екскурсоводи. Оперативно підтягла знання, закінчила спеціальні курси і почала проводити 90 екскурсій в режимі non-stop щоліта“.

Далі пані Алексеєва отримувала профільну освіту в Кримському Економічному Інституті, згодом – вивчала туристичний менеджмент у Київському національному економічному університеті.

У 2004 р. вона стала генеральним директором компанії Zabugor, яка сьогодні є одним з найбільших гравців на українському ринку VIP-туризму. А на той момент це був стартап. “Ми стартували досить жваво, ринок дозволяв. Але до моїх амбіцій (які, як виявилося, не дуже збігалися з амбіціями інвестора) наші обсяги ніяк не дотягує. Тоді ми вирішили організувати чартери на Мальдівські острови. Перший контракт коштував більше $1 млн. Підписуючи його я навіть не до кінця знала, де знаходяться Мальдіви”, – згадує пані Алексеєва. Згодом вона викупила частку в інвестора.

Крім того, Юлія є сертифікованим лектором та бізнес-консультантом, експертом Києвської торговельно-економічної палати.

 

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Повернутись назад

Медіатека компаніЇ

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram