ВЛАДИСЛАВА МАГАЛЕЦЬКА

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

  • Компанія:SigmaBleyzer
  • Посада:віце-президент
  • Діяльність:інвестиції

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

Shine Story | Про пані

Владислава Магалецька (екс Рутицька) отримала вищу освіту у Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка. Згодом стала кандидатом технічних наук з кібернетики.

У 2014 році отримала магістерський ступінь у Единбурзькій бізнес-школі та MBA у сфері ділового адміністрування. Також з 2014 року пані Магалецька є учасником програми “АСПЕН-Україна”.

З 2010 по 2014 роки працювала заступником генерального директора агрохолдингу “Мрія”. Потім, до 2016 року, була заступником міністра аграрної політики з питань європейської інтеграції. Згодом Владислава Магалецька зайняла посаду віце-президента інвестиційного фонду SigmaBleyzer, де працює і нині.

“В Україні приблизно порівну жінок і чоловіків. Це означає, що якщо хтось з них не представлений в політиці, бізнесі або на якійсь посаді, країна втрачає можливості для розвитку. Ті ж, хто хоче вижити й досягти успіху в стрімко мінливому світі, повинен залучити весь потенціал на повну потужність. Основа сучасної економіки – не доменні печі, на яких жінкам працювати об’єктивно складніше, ніж чоловікам, а вміння працювати мізками та створювати інновації. І в цьому ми, жінки, із задоволенням допоможемо чоловікам”, – вважає пані Магалецька.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Повернутись назад

Медіатека компаніЇ

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram