НАТАЛІЯ ВАСИЛЮК

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

  • Компанія:AVANGARDCO IPL
  • Посада:генеральний директор
  • Діяльність:харчова промисловість
  • Номінація:SHINE LADY IN АГРО

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

Shine Story | Про пані

Свою кар’єру Наталія Василюк, випускниця Івано-Франківського національного технічного університету нафти та газу, розпочала у 2004 році на посаді директора з продажу та маркетингу “Прикарпатська Фінансова Компанія”. Згодом працювала за спеціальністю фінансовим директором в “Станіславській Торговій Компанії”.
До групи компаній AVANGARDCO IPL, яку заснував її брат Олег Бахматюк і яка є найбільшим виробником яєць та яєчних продуктів в Україні та Європі, пані Наталія приєдналася у 2007 р., де майже три роки обіймала посаду генерального директора.
З квітня 2010 по січень 2013 року пані Василюк входила до складу Ради директорів AVANGARDCO IPL, залишаючись генеральним директором компанії. Згодом очолила Раду директорів. Крім того, Наталія була головою наглядової ради банку “Фінансова ініціатива” (пов’язана сторона Групи), згодом – VAB Банк. Восени 2014-го НБУ 2014 року проблемний банк неплатоспроможним і ввів тимчасову адміністрацію. Згодом банк ліквідували.


У тому ж 2014 році, який став для бізнесу Бахматюка досить проблемним, бізнес-леді подалася до політики — потрапила до списку партії “Блок Петра Порошенко“. У квітні 2016 року Наталія Василюк була повторно призначена генеральним директором AVANGARDCO IPL. На початку лютого 2019-го група компаній Ukrlandfarming і агрохолдинг AVANGARDCO IPL підписали угоду про реструктуризацію своїх боргів на суму 4,4 млрд грн перед “Ощадбанком”. Нині перед ними стоїть нове завдання — вийти в прибуток, відкрити нові ринки й утримати теперішній земельний банк.

 

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Повернутись назад

Медіатека компаніЇ

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram