НАТАЛІЯ СПІЖЕНКО

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

  • Компанія:"Кібер клініка Спіженко", Ювелірний дім Наталії Спіженко
  • Посада:керівник
  • Діяльність:медицина, ювелірна промисловість
  • Номінація:SHINE LADY IN КРАСА ТА ЗДОРОВ'Я

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

Shine Story | Про пані

Чернівчанка Наталія Спіженко знає про медицину майже все, адже народилася вона у родині лікарів. Тож, над вибором професії довго не думала. Навчалася в Вінницькому національному медичному університету ім. М.І. Пирогова. У 1998 році закінчила аспірантуру Національного медичного університету ім. О.О.Богомольця. Кандидат медичних наук. У пані Наталії є також і юридична освіта — закінчила юридичний факультет Київського національного університету ім. Т. Шевченка. У 2006 році заснувала видавничий дім медичної спрямованості “Медпромінфо” і щорічний конкурс професіоналів фармацевтичної галузі України “Панацея”.

Фото: сторінка Наталії Спіженко в Facebook

У 2007 році відкрила Ювелірний дім Наталії Спіженко. У 2009 році ініціювала створення Центру онкології й радіохірургії “Кібер Клініка Спіженко“, яку згодом і очолила.
Ростить двох дочок — Олександру і Наталю. “Одне з джерел натхнення – це моя сім’я. Тут мене надихають, розуміють і підтримують. Сім’я для мене — це той острівець, куди завжди хочеться повертатися, де тебе зрозуміють і приймуть в будь-якому настрої, за будь-яких обставин. Тут відчуваєш впевненість, тепло і доброту”, — розповідала пані Наталія в одному зі своїх інтерв’ю.

 

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Повернутись назад

Медіатека компаніЇ

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram