КСЕНІЯ ПРОКОНОВА

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

  • Компанія:JUSCUTUM
  • Посада:адвокат, партнер практики управління конфліктами
  • Діяльність:юридична сфера
  • Номінація:SHINE LADY IN ЮРИДИЧНИЙ РИНОК

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

Shine Story | Про пані

Одеситка Ксенія Проконова обрала для себе доволі нежіночу професію адвоката. Вона спеціалізується на врегулюванні конфліктів, супроводі майнових суперечок, боротьбі з патентним троллінгом, вирішенні сімейних спорів, захисту бізнесу від антирейдерских захоплень. Розробила методику litigation management, яка дозволяє управляти великою кількістю судів одночасно і скорочувати витрати.

“В адвоката немає моралі у звичному сенсі цього слова. Будь-яка людина для нас — потенційний клієнт. Зовсім-зовсім невинні хіба що немовлята. А так — будь-яку людину на вулиці можна звинуватити в чому завгодно, починаючи від несплати податків. Адже людям подобається отримувати зарплату “в конверті”, а платити податки не подобається “, – поділилася думкою пані Проконова в одному зі своїх інтерв’ю.

Правову безпеку бізнесу вважає одним з перших кроків, який повинен зробити власник бізнесу на шляху його створення і розвитку. Превенція завжди дешевше, ніж реагування на “гарячі” ризики.

Крім того, пані Проконова займалась тренерською діяльністю — була тренером для кандидатів в нову поліцію у МВС України, засновником OdesSOS. Має практику врегулювання конфліктів шляхом медіації. Брала участь в розробці й впровадженні інструкцій для бізнесу відносно того, як поводитися під час перевірок, обшуків та допитів.

 

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Повернутись назад

Медіатека компаніЇ

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram