ІНГА АНДРЕЄВА

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

  • Компанія:Mastercard
  • Посада:генеральний директор представництва в Україні
  • Діяльність:платіжні системи
  • Номінація:SHINE LADY IN ВІДКРИТТЯ РОКУ

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

Shine Story | Про пані

Восени 2018-го одна з найбільших платіжних систем світу Masterсard призначила Інгу Андреєву на посаду генерального директора представництва в Україні.

Пані Інга з 16-річним досвідом роботи в галузі приєдналася до команди Mastercard у 2013 році як старший менеджер по роботі з клієнтами, а з листопада 2014 року обіймала посаду директора по роботі з клієнтами Mastercard в Україні та Молдові. Згідно офіційного релізу Mastercard, пані Андреєва побудувала міцні відносини з партнерами, що дозволило компанії досягти значного росту бізнесу та забезпечило лідерську позицію на ринку.

За останні роки компанія Mastercard зміцнила свої позиції на українському ринку і сьогодні оборобляє дві третина транзакцій за банківськими картами, частка активних банківських карт Mastercard в Україні перевищує 70%.  Виклик 2019 для пані Інги – не лише втримати високу частку ринку, а зміцнити лідерські позиції Mastercard в сегменті інновацій, digital та фінансовій інклюзії.

“Наша подальша стратегія — продовжувати розвивати потенціал ринку та максимально розширювати можливості для безготівкових платежів”, — зазначає Інга Андрeєва. Окрім того, що вона увійшла до Найкращих ділових пані України рейтингу “SHINE 2019 — Найкращі ділові пані України” від Investory News, пані Інга визнана переможницею в номінації “Shine Lady IN Відкриття року”.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Повернутись назад

Медіатека компаніЇ

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram