Агроф’южн

  • Власник:Сергій Сипко, Андрій Сипко, Олексій Сипко, Олена Сипко
  • СЕО:Сергій Сипко
  • Регіон:Миколаївська область
  • Локація:м. Миколаїв
  • Сегмент:Харчова промисловість
  • Рік заснування:2005
  • Основна діяльність:Виробництво томатної пасти

Контакти

Історія компанії

Головний офіс групи-компаній «Агроф’южн» (AgroFusion), що є одним з найбільших в Україні виробників томатної пасти, розташований у Миколаєві. Станом на кінець 2018 р. до складу групи входило чотири компанії: ПСП «Агрофірма Роднічок», ПП «Органік сістемс», ФГ«Органік сістемс» та ФГ «Інтегровані агросистеми» у Миколаївській та Херсонській областях.

Перше підприємство групи, фермерське господарство «Інтегровані агросистеми», розташоване у Херсонській області, з’явилося у 2005 р. Протягом наступних трьох років «Агроф’южн» збудувала тепличний комплекс «Південний» та запустила Південний переробний завод. У 2008 р. з’явилася торгова марка «Інагро», під якою випускається продукція групи компаній. У 2009-2010 рр. до списку підприємств «Агроф’южн” додалися Північний переробний завод та тепличний комплекс «Північний». А у 2017 р. відбувся запуск Східного переробного заводу та розпочалося виробництво органічної томатної пасти.

Близько 70% продукції «Агроф’южн» йде на експорт. У період з 2008 по 2018 рр. виробничі потужності компанії збільшилися у 10 разів: з 61 тис. тон до 630 тис. тон. За підсумками сезону 2018 р. на підприємствах «Агроф’южн» зібрали та обробили більше 600 тис. тон томатів. Також у минулому році почалося будівництво заводу для сушіння овочів.

Джерела: офіційна сторінка компанії, сайт Youcontrol, відкрита інформація

Повернутись назад

Медіатека компаніЇ

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram