Loading Події

Річковий Форум 2019

Річковий Форум 2019

6 березня 2019 року у Києві, а саме у хабі mOre, відбудеться «Річковий Форум 2019», де учасники ринку річкових перевезень обговорюватимуть майданчики під будівництво складів, елеваторів, терміналів, проблеми створення флоту і залучення вантажів.

Форум складатиметься з трьох дискусійних панелей:

Річкова ватнажна база. Учасники панелі поділяться власним досвідом роботи трейдерів і перевізників з дрібними агрокомпаніями в «річкових» районах. Поточна ситуація і перспективи доставки мінеральних добрив. Наскільки можуть вирости перевезення продукції металургів. Потенційна вантажна база для українських річок з Білорусі.

Інфраструктура. Огляд майданчиків під будівництво нових складів і елеваторів на річках. Які підводні камені існують під час будівництва комплексів (отримання сервітутів тощо). Які вільні причали є на балансі Адміністрації річкових портів, в якому вони стані. Досвід організації перевалки зернових з необлаштованих майданчиків.

Флот і перевізники. Які компанії працюють на ринку річкових вантажних перевезень і хто планує таку діяльність. Де взяти флот, які існують бюрократичні перепони, що потрібно змінити в законодавстві. Доступ суден під іноземним прапором, що робити зі шлюзами. Чи повернуться каботажні перевезення на річках.

У перерві відбудеться нагородження компаній, на чиїх річкових терміналах перевалили найбільшу кількість вантажів, а також, які продемонстрували найкращу динаміку росту.

Якщо оплатити участь у форумі  до 6 лютого, матимете  знижку 15%

Ви можете поставити запитання:

Контактна особа:

Ігор Гошовський

Реєстрацію розпочато:

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram