Loading Події

Мистецтво бізнесу та дипломатії

Мистецтво бізнесу та дипломатії

Мистецтво бізнесу та дипломатії – базовий професійний курс підвищить вашу бізнес ефективність


8, 15, 22, 29 лютого та 7 березня 2020 року
Pro Business Hub
Організатор: AB&D Group


ОСНОВНІ ТЕМИ:

Mодуль 1:
Розпізнавання ігрової ситуації переговорів. Як забезпечити ефективний вибір переможної стратегії та обрати релевантну модель переговорів. Східна школа переговорів (торг). Кремлівська школа переговорів (позиційна сила). Гарвардська школа (переговори за інтересами).

Moдуль 2:
Фокус цілі та належна комунікація інтересів. Сприйняття довіри та співробітництва у пост-радянських переговорних культурах. Як долати інформаційну асиметрію та застосовувати активне слухання у переговорах із «закритим» партнером. Методи вирівнювання силової асиметрії та асиметрії перемотивації. Упереджене сприйняття та дисфункційна психодинаміка у переговорах.

Модуль 3:
Як здобути та утримувати над-ефективне лідерство у переговорах. Перехоплення лідерства. Лідерство за слабкої стартової позиції у переговорах. Психологічні прийоми стійкості при комунікації з лідерською позицією та домінуванням іншої сторони.

Moдуль 4:
Емоційні переговори в умовах «високої напруги». Поведінка в агресивних переговорах: метод DIAL. Ірраціональна поведінка партнера: як приборкати пристрасті та перейти до здорового глузду. «Емоційні пастки» переговірника. Розпізнавання та нейтралізація маніпуляцій іншої сторони.

Moдуль 5:
Переговори у команді та побудова коаліцій. Послідовність кроків та маневрування. Робота поза рамками стола переговорів. Переговори у крос-культурному середовищі. Культурний код та генна формула переговорників.

Детальна програма, доповідачі та реєстрація за посиланням

Ви можете поставити запитання:

  • +380957798182

Реєстрацію розпочато:

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram