Новини
8 Серпня 2019
1 149

Знову виручив: Tinder додав до капіталізації Match Group понад $5 млрд

Американську інтернет-компанію Match Group оцінюють у $25,8 млрд

Популярний додаток для онлайн-знайомств Tinder, що належить американській інтернет-компанії Match Group, у II кв 2019 року додав до її ринкової капіталізації понад $5 млрд. Забезпечити суттєвий фінансовий ріст вдалося завдяки збільшенню на 1,5 млн передплатників, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, повідомляє CNBC. “Середньоквартальний показник склав 5,2 млн абонентів, що на 1,5 млн більше, ніж минулого року”, – зазначається в презентації для інвесторів. Також на 46% зросли і доходи Tinder за вказаний період.

Як зазначається, одразу після того, як компанія повідомила про фінансові результати, акції Match Group злетіли на понад 24%. На даний момент ринкова капіталізація компанії становить близько $25,8 млрд. Зросли у ціні (на 13,4%) й акції найбільшого акціонера та материнської компанії Match – InterActiveCorp.

“Компанія випереджає прогнози аналітиків. Так, прибуток від Match склав 43 центи на акцію, перевищивши консенсус-прогноз в 40 центів на акцію. Виторг за звітний період склав $498 млн, що вище, ніж прогнозувалося аналітиками у $489 млн”, – пише видання.

За оцінками Match, у III кварталі виторг складатиме від $535 млн до $545 млн, що вище, ніж прогнозовані $521 млн за даними Refinitiv.

Нагадаємо, виторг Match Group у I кв 2019 року зріс завдяки збільшенню числа передплатників Tinder. Так, загальний квартальний дохід компанії збільшився на 14% у річному вирахуванні до $465 млн. А чистий прибуток виріс на 23% до $123 млн. Операційний прибуток при цьому збільшився на 6% до $ 119 млн.

Про те, як сервісу Tinder вдалося досягти успіху, можна прочитати в матеріалі Investory News “Свайпни мене: Як Tinder став найуспішнішим сервісом для онлайн-знайомств”.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram