Новини
24 Січня 2020
996

Знову в топі: У Китаї стає популярною гра Plague Inc. про вірус

Кращий спосіб боротися зі страхом — заглянути йому в обличчя

Мобільна гра Plague Inc., в якій гравцеві пропонується розробити смертельний патоген і вбити все людство, вийшла в топ популярних додатків в Китаї на фоні новин про новий короновірус, повідомляє AIN.ua.

Plague Inc. — це мобільна гра-стратегія від британського розробника Ndemic Creations. Гравцеві пропонується розробити смертельний патоген і стратегію його поширення так, щоб убити все людство до того, як вчені знайдуть ліки проти нього.

Гра вийшла у 2012 р. та, за даними розробника, в неї вже грали близько 700 млн раз. Зараз вона потрапила в топ мобільних додатків у Китаї.

Розробник гри написав у Twitter, що останнім часом вони отримують безліч питань про коронавіруси, і порадив шукати дані на сайті ВООЗ.

Як пише видання, в історії гри вже були моменти, коли її завантаження росли через ситуацію в реальному світі. Так, наприклад, як у 2014 р. під час поширення вірусу Ебола. Тоді компанія попросила фанатів донатити (переказувати) гроші на боротьбу з ним і зібрала близько $76 тис.

Як пише, інфлюенсер з китайської соціальної мережі Weibo, якого цитує BBC, кращий спосіб боротися зі страхом — заглянути йому в обличчя.

Нагадаємо, у 2019 р. світовий ігровий ринок зросте до $148,8 млрд. Китай зберіг свої позиції в якості найбільшого ігрового ринку у світі.

Раніше Investory News писали, що економісти поки що не визначилися, як ситуація вплине на фінансовий світ на фоні спалаху коронавірусу. Цього тижня через підвищену загрозу зараження вірусом акції європейських компаній пережили найзначніше падіння за останні три тижні.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram