Новини
4 Лютого 2020
1 041

Зміна кадрів: WeWork назначив нового CEO

Коворкінговий стартап очолюватиме спеціаліст з нерухомості Сандіп Матрані

Фото: wework.com

Коворкінговий стартап WeWork визначився з новим керівником. Ним став ветеран ринку нерухомості Сандіп Матрані, який раніше очолював Brookfield Properties Retail, про це йдеться у повідомленні на сайті компанії.

Зазначається, що Матрані офіційно вступить на посаду 18 лютого. До цього обов’язки генерального директора тимчасово виконували Арті Мінсон і Себастьян Ганнінг, яким довелося взяти на себе повноваження Адама Ньюмана, що пішов з компанії на фоні гучного скандалу.

Сандіп Матрані ніяк не пов’язаний з технологіями, в минулому займався виключно нерухомістю. “Міжнародна компанія Brookfield Property Partners, де він дотепер був генеральним директором, у 2017 році володіла активами вартістю в $84 млрд, на поточний момент її ринкова капіталізація становить $17,5 млрд”, – пише видання The Wall Street Journal.

І додає, на думку експертів призначення фахівця з нерухомості може означати зміну позиціювання компанії. Так, нещодавно деякі ЗМІ писали про те, що WeWork розпродав частину технологічних активів.

РанішеWeWork пропонував посаду глави компанії керівнику оператора бездротового зв’язку T-Mobile Джону Леджеру.

Ексглава стартапу Адам Ньюман отримає $1 млрд від SoftBak за свою частку у WeWork, ще понад $700 млн – за консультації, а також кредит на $500 млн.

Раніше Investory News писали, що співзасновник і колишній гендиректор мережі коворкінг WeWork Адам Ньюман отримав $1,6 млрд в якості “золотого парашута”.

Тим часом Temasek Holdings і Trustbridge Partners провели переговори з WeWork China про збільшення своєї частки у китайській філії проблемного спільного стартапу, щоб отримати контрольний пакет акцій на $1 млрд.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram