Новини
27 Березня 2020
1 064

Зі смаком вірусу: В’єтнамський ресторан запустив продаж “корона-бургерів”

У результаті його продажі зросли на 5%

Ресторан Pizza Home у В’єтнамі замість того аби піддаватися загальній паніці вирішив використати коронавірус у маркетингових цілях і запустив продаж “корона-бургерів”, верхня булочка яких нагадує зображення коронавірусу під мікроскопом, повідомляє Vice.

“Ми вирішили запустити виробництво корона-бургерів, щоб на фоні всіх цих новин про коронавірус люди могли відчути себе щасливіше. У В’єтнамі є така штука – якщо ви чогось боїтеся, то ви повинні це з’їсти”, – зазначили у компанії.

Попри те, що багато кафе та ресторанів В’єтнаму були змушені закритися через пандемію, Pizza Home все ще працює в форматі на винос. Кожен день “корона-бургери” купує близько 50 осіб, це збільшило продажі ресторану приблизно на 5%.

Тим часом заробити на пандемії вдалося й італійському мільярдерові Густаво Денегрі, главі біотехнологічної компанії DiaSorin, який оголосив про завершення медичних досліджень нового та швидкого набору для тестування коронавірусу. На цій новині акції DiaSorin злетіли на 18% до $135 за акцію на Міланській фондовій біржі. У результаті Денегрі, якому належить 45% акцій компанії, отримав майже $100 млн прибавки до свого статку розміром у $3,2 млрд.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram