Новини
1 Грудня 2022
414

Зеленський запросив Маска до України

Візит потрібен, щоб відчути війну зсередини та скласти об’єктивне враження

Президент Володимир Зеленський, говорячи про заяви засновника компаній SpaceX та Tesla Ілона Маска щодо війни в Україні, наголосив, що для того, аби зрозуміти, що росія накоїла в Україні, потрібно приїхати та побачити все на власні очі.

Як він сказав під час The New York Times DealBook Summit, звʼязок із Маском підтримувався з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну.

“З самого початку повномасштабного вторгнення дійсно у нас був зв’язок, і у мене особисто, з Ілоном Маском. Для нас дуже важливо було, щоб ми не втратили суспільство, яке потрапило під окупацію”, — сказав Зеленський.

Він додав, що завдяки інтернету та зв’язку зберігалося життя: виплати заробітних плат, пенсій тощо.

“Потім в якийсь момент, мені здається, що Ілон почав змінювати свою точку зору, і щоденно ми чули ті чи інші різні заклики. Я думаю, що чи хтось на нього впливає, або він якось так самостійно робить… Я завжди кажу абсолютно відверто: хочеш зрозуміти, що росія тут накоїла, — приїдь сюди в Україну і ти все це побачиш сам на власні очі, просто без слів. І тоді вже після цього скажеш, як треба закінчувати цю війну, хто її почав і коли можна це закінчити”, — наголосив Президент.

Нагадаємо, Ілон Маск відкладає передплату Twitter Blue.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram