Новини
24 Січня 2023
439

Зеленський запросив американський бізнес до України

Президент запропонував компаніям взяти участь у повоєнній відбудові країни

Президент Володимир Зеленський закликав американські компанії взяти участь у повоєнній відбудові України. Він заявив, що це буде найбільший економічний проєкт сучасності, що створює унікальні можливості для бізнесу, пише ЛІГА.

“Кожен може стати великим бізнесом, працюючи з Україною”, — сказав президент у зверненні до учасників січневої зустрічі Національної асоціації державних палат штатів, яка триває 22-24 січня у Флориді.

“Коли ми зможемо завершити цю війну, вигнавши окупантів, так само разом зможемо почати складну роботу з відбудови України — наших міст, нашої економіки, нашої інфраструктури. Вже зрозуміло, що це буде найбільший економічний проєкт нашого часу у Європі. Вже зрозуміло, що американський бізнес може стати тим локомотивом, який знову витягне вперед глобальне економічне зростання”, — зазначив Зеленський.

За його словами, проєкт відновлення України буде відкритий для компаній з найрізноманітніших галузей: зброї, будівництва, зв’язку, аграрного сектора, транспорту, IT, банків, медицини.

Тим часом США підтримали ідею створення аналогів застосунку “Дія” в інших країнах.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram