Новини
2 Квітня 2022
659

Зеленський: Українці не приймуть жодного результату у війні, окрім перемоги

А от у путіна апетити зростають, попереджає президент в інтерв’ю американському телеканалу

Для України у війні з росією прийнятною є лише перемога, але Київ не піде заради миру на територіальні поступки агресору. Про це в інтерв’ю FoxNews заявив президент України Володимир Зеленський.

“Перемога правди — це перемога України та українців. Питання в тому, коли це закінчиться. Це глибоке питання. Це хворобливе питання. Крім перемоги, український народ не прийме жодного результату”, — каже глава держави.

Відповідаючи на питання про можливість поступитися деякою українською територією росії заради підписання мирної угоди, Зеленський сказав:

“Ми не торгуємо своєю територією. Питання територіальної цілісності та суверенітету не обговорюється”.

Він наголосив, що очікує від провідних країн світу зобов’язань щодо безпеки України, а також висловив переконання, що Україна здатна зробити НАТО набагато сильнішою.

“Ми не слабка держава. Ми не пропонуємо зробити нас сильнішими через НАТО… Ми доповнення, ми локомотив. Думаю, що ми є одним із важливих компонентів європейського континенту”, — каже президент.

Також Володимир Зеленський заявив, що російський диктатор путін “хоче всього, що йому дасть Захід, його апетити зазвичай зростають”.

“Що більше їм даєш, то більше зростає їхній апетит”, — сказав він.

І попередив Захід, що путін продовжить свою агресію в Європі за межами України та отримає те, що хоче, “якщо його зараз не зупинити”.

Зеленський також заявив, що всі мають знати: “якщо нас заженуть у кут, українські військові дадуть відповідь на повну силу”.

Нагадаємо, Верховна Рада на засіданні 1 квітня схвалила законопроєкт №7169, що визначає порядок націоналізації майна, яке належить громадянам росії та українцям, які публічно заперечують російсько-українську війну.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram