Новини
9 Травня 2019
1 085

Завдяки Tinder: Виручка Match Group зросла до $465 млн

Чистий прибуток компанії виріс на 23%, до $123 млн

Фото: Shutterstock/Teerawit Chankowet

Виручка Match Group в першому кварталі 2019 р. зросла завдяки збільшенню числа передплатників Tinder. Компанія, чий портфель додатків для знайомств також включає Match.com, PlentyOfFish, OkCupid і Hinge, повідомила в своєму звіті про доходи.

Так, загальний квартальний дохід компанії зріс на 14% в річному вирахуванні до $465 млн.

Чистий прибуток виріс на 23% до $123 млн. Операційний прибуток збільшився на 6% до $ 119 млн.

Протягом першого кварталу середній показник передплатників Tinder склав 4,7 млн ​​чоловік у порівнянні з 384 тис. в попередньому кварталі і 1,3 млн роком раніше. Кількість передплатників Match Group збільшилися на 16% до 8,6 млн, у порівнянні з минулим роком – до 7,4 млн.

Match Group повідомила, що зростання числа передплатників і збільшення середнього доходу на користувача (ARPU) в Tinder вплинули на збільшення доходу. ARPU не змінився в порівнянні з минулим роком, але без впливу валютного курсу він збільшився б на 4% до $0,60. Компанія також заявила, що її скоригований показник EBITDA виріс на 13%, до $155 млн.

З початку року Match Group провела зміну виконавчої команди, призначивши трьох нових генеральних менеджерів для нагляду за регіонами в Азії. Звітність по доходах компанії в першому кварталі вивела на перший план можливості в Індії, де Tinder є найкасовішим Android-додатком, згідно App Annie, Японії, де Match Group тепер належить два з п’яти кращих додатків для знайомств (Pairs – номер один в Японії, а Tinder – четвертий), і Південно-Східна Азія, де Tinder в даний час входить в десятку найкасовіших додатків в шести країнах.

Нагадаємо, Investory News писали як Tinder став найпопулярнішим сервісом для онлайн-знайомств.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram