Новини
3 Березня 2023
426

Засновник фонду Digital Future об’єднав свої проєкти під брендом Qollabe

Туди увійшли Govitall, Translate.com, Calmerry та Digital Future

Український підприємець та інвестор Олексій Вітченко об’єднав свої бізнес-проєкти під брендом Qollabe, повідомили в компанії. До складу групи увійшла компанія Govitall, сервіс онлайн перекладів Translate.com, платформа психологічної допомоги Calmerry та венчурний фонд Digital Future.

“Qollabe — символічна назва, тому що наша група компаній — це про синергію талантів, можливостей та натхнення. Я більш ніж 20 років у бізнесі, за цей час моїм незмінним гаслом було: немає нічого неможливого. Це напряму стосується і проєктів Qollabe — в тій чи іншій сфері ми завжди були новаторами та ставили сміливі бізнес-експерименти, на які ніхто раніше не наважувався”, — розповів Олексій Вітченко.

Qollabe має головний офіс в Києві та вже стала резидентом “Дія City”. Загальна місія групи — “створювати продуктові рішення, які спрощують життя і роботу людей у всьому світі”.

“Резидентство в Дія.City — це можливість працювати “по-білому”. Це береже нашу підприємницьку гідність і наближає нас до цивілізованих стосунків “держава — бізнес”. Адже працювати в межах правового поля — це, як мінімум, більш безпечно для бізнесу та самих працівників. Крім того, за умовами цього правового режиму, компанія сплачує ще й воєнний збір, чого ФОПи не сплачують. Qollabe оформлена офіційно як українська компанія і частина наших співробітників вже співпрацюють з компанією як гіг-контрактори. Плануємо до кінця цього року перевести більшість співробітників до цього правового режиму”, — зазначив Вітченко в коментарі AIN.UA.

Раніше Investory News писали, що дев’ятий рік поспіль Lego залишився найдорожчим брендом іграшок у світі.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram