Новини
29 Травня 2020
854

Запущено безкоштовний сервіс організації відряджень для бізнесу

Менеджери зможуть оформляти квитки, контролювати витрати й відстежувати перельоти в особистому кабінеті

Aviasales представила безкоштовний сервіс для бізнесу — на сайті можна підібрати оптимальний маршрут і вартість відрядження, повідомляє Comnews.

Квитки оформляються через “Особистий кабінет”, як і в сервісі для приватних осіб, але їх можна оплачувати з рахунку юрособи.

“Сервіс дозволить краще організувати роботу з документами та заощадити час керівників”, — вважають у компанії.

Після покупки квитка на пошту співробітника прийде маршрутна квитанція. Раз на місяць компанія буде отримувати документи: реєстр продажів з деталізацією кожного перевезення та акт на загальну суму продажів.

Зараз на сайті можуть зареєструватися лише менеджери компаній, влітку до сервісу зможуть підключатися й інші співробітники. В майбутньому Aviasales додасть бронювання готелів та квитків на поїзди та інші можливості.

Компанія анонсувала проект для бізнесу ще в серпні 2019 р., запропонувавши протестувати функцію частини клієнтів.

Нагадаємо, американська компанія Facebook пропонує на платформі однойменної соціальної мережі нову послугу Facebook Shops, яка допоможе представникам малого бізнесу, наперекір наслідкам пандемії, набагато легше вести торгівлю в режимі онлайн.

Як писали раніше Investory News, на питання “Якщо завтра дозволять закінчити роботу з дому, повернете ви свою команду в офіс?” 65% засновників стартапів відповіли “Ні”. Більшість керівників сказали, що віддалена робота не вплинула на продуктивність співробітників.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram