Новини
25 Березня 2020
829

Запобігти поширенню пандемії: Google виділить $550 тисяч МОЗ на інформаційну кампанію в Україні

Це дозволить користувачам пошукового сервісу в Україні в першу чергу отримувати перевірені дані

Пошуковий гігант Google підтримав інформаційну кампанію Міністерства охорони здоров’я (МОЗ) з протидії коронавірусу та виділить на неї грант у розмірі $550 тис., повідомляє МОЗ на своїй сторінці Facebook.

Грант надано на пошукову кампанію в рамках пріоритетності офіційних джерел інформації. Це дозволить користувачам пошукового сервісу в Україні в першу чергу отримувати перевірені дані, актуальну інформацію, інструкції та рекомендації по ситуації з поширенням коронавірусної інфекції в Україні. Користувачі також будуть менше переходити на неправдиві джерела.

За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, станом на 7:00 25 березня на території України зафіксовані 113 випадків захворювання коронавірусом Covid-19.

Так, 113 випадків зафіксовано в 13 областях і в місті Київ, а саме: Чернівецька — 38 (1 летальний), Київ — 31, Київська обл. — 22, Івано-Франківська — 5 (1 летальний), Тернопільська — 4, Дніпро — 2, Житомирська — 2 (1 летальний), Запорізька — 2, Львівська — 2, Волинська — 1, Донецьк — 1, Луганська — 1, Одеська — 1 і Черкаська — 1. Виписана після лікування 1 людина (Чернівецька обл.).

Як писали раніше Investory News, представники бізнес-спільноти вважають, що введення надзвичайного стану із зупинкою більшості нестратегічних підприємств є передчасним та може завдати катастрофічних наслідків економіці України.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram