Новини
29 Січня 2021
863

Задля фону в Zoom: Книжковий бум у Великій Британії

Люди почали скуповувати книжки оптом, щоб виглядати розумнішими

Під час пандемії та вимушеної роботи віддалено попит на послуги компанії Bookbarn International, яка продає та здає в оренду книжки для зйомок фільмів і телевізійних програм значно зріс, пише BBC.

Гендиректор британської компанії Нік Бейтс розповів, що люди почали купувати книжки, щоб фон під час дзвінків у Zoom виглядав стильно та солідно. Попит зріс із декількох запитів до десятків продажів на тиждень.

Іноді клієнти замовляють лише одну полицю з книжками, а іноді — цілу бібліотеку. Книжки, як стверджують клієнти, висвітлюють інтереси людини та підвищують продуктивність роботи в домашніх офісах.

В асортименті Bookbarn International майже мільйон видань. Клієнти можуть створювати свої власні колекції, орієнтуючись на зміст, назви, колір обкладинки або формат книжок.

Компанія постачала книжки для зйомок фільмів Marvel Films і серіалів Netflix “Статеве виховання” та “Чужинець”, зокрема телевізійної програми “His Dark Materials”.

Investory News підготували невеличку добірку шести цікавих книжок на тему технологій 2020 року та найдорожчих книжок світу і всіх часів, з якими можна ознайомитится за посиланням.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram