Новини
12 Червня 2019
1 602

За болтом: Таксі Bolt страхуватиме життя пасажирів на мільйон

Страхові платежі повністю покриватиме компанія – ні з водія, ні з пасажира додаткова плата стягуватися не буде

Провідна європейська платформа для замовлення поїздок Bolt спільно зі страховою компанією “УНІКА” створили унікальну програму страхування життя і здоров’я пасажирів. Кожна поїздка користувачів платформи для замовлення поїздок Bolt буде застрахована на суму до 1 мільйона гривень, при цьому страхові платежі повністю покриватиме компанія – ні з водія, ні з пасажира додаткова плата за страховку стягуватися не буде. Програма почне діяти з липня місяця. Про це йдеться у спільному прес-релізі.

“Умови страхування поширюються абсолютно на всі поїздки з Bolt в Україні. За умовами програми при настанні страхового випадку постраждалим буде проводитися відповідна виплата в межах страхової суми, а також надається безкоштовна психологічна консультація”, – зазначається у повідомленні.

Дана програма страхування та проект будуть реалізовані за сприянням сервісу онлайн страхування Ensuria.com.

“Ми пишаємося унікальною програмою, яку ми розробили у партнерстві зі Страховою компанією “УНІКА”. Ми давно планували страхування пасажирів, і тепер наша компанія стала першою на ринку пасажирських перевезень, яка надає такий розмір страхових виплат у разі ДТП.  Ми дбаємо про безпеку пасажирів, щоб наші клієнти почували себе впевнено і спокійно”, – зазначив регіональний менеджер Bolt в Україні Тарас Потічний.

Компанія Bolt (раніше відома як Taxify) ― провідна європейська платформа для замовлення поїздок.

Компанію заснував Маркус Вілліг у 2013 році. Вона стала найбільш швидко зростаючою платформою для організації поїздок у Європі й Африці. Її інвестори ― Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital і співзасновник TransferWise Таавет Хінрікус.

Bolt має 25 мільйонів клієнтів у більш ніж 30 країнах світу.

UNIQA Group вийшла на ринок України в 2006 році. Сьогодні компанії “УНІКА” і “УНІКА Життя”, центральні офіси яких знаходяться в Києві, пропонують більшість видів ризикового страхування та страхування життя через загальнонаціональну мережу.

Нагадаємо, що Uber запускає вертолітний сервіс до аеропорту, а Toyota збирається інвестувати пів мільярда у китайський сервіс таксі Didi

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram