Новини
1 Листопада 2019
1 023

З дозволу АМКУ: Сергій Тігіпко купує “Арену-Сіті”

Бізнесмен придбає понад 50% у статутних капіталах ТОВ “Арена-Сіті” та “КАН”

Фото: KAN Development

Антимонопольний комітет України (АМКУ) надав дозвіл підприємцю Сергію Тігіпку на придбання через T.A.S. Property Limited понад 50% у статутних капіталах ТОВ “Арена-Сіті” і “КАН” (Київ), які є відповідно власником і орендодавцем київського торгово-офісного центру “Арена-Сіті”. Про це повідомляє прес-служба АМКУ.

“Учасники концентрацій документально підтвердили, що продавцем часток у статутних капіталах ТОВ “Арена-Сіті” і  “КАН” є суб’єкт господарювання, який не входить до складу структури Дмитра Фірташа”, — йдеться в повідомленні.

Відомство перевірило інформацію в ЗМІ про нібито придбання Тігіпка у квітні 2019 р. “Арени-Сіті” у компанії Group DF Фірташа, проте інформація не підтвердилася.

ТОВ “Арена-Сіті” створена у 2005 р. За даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, власниками товариства є ТОВ “Ел Ай Інвестментс” (100%). Кінцевим бенефіціаром вказано Миколу Ковальчука.

За даними агенції Інтрефакс-Україна, виручка “Арени-Сіті” у 2018 р. зросла на 16,6% — до 28,21 млн грн, а чистий збиток скоротився в 4,7 раза — до 2,62 млн грн.

ТОВ “КАН” створено у 2004 р. Згідно з Єдиним держреєстром юридичних і фізичних осіб-підприємців, власниками ТОВ є ТОВ “Ел Ай Інвестментс” (99%) і ТОВ “Арена-сіті” (1%). Кінцевим бенефіціаром товариства також вказано Миколу Ковальчука.

Зареєстрований капітал ТОВ “КАН” становить 220 тис. грн.

Нагадаємо, наприкінці літа київський торгово-офісний центр “Арена Сіті” виставили на аукціон через Prozorro. Початкова ціна лота була встановлена — 65 млн грн без ПДВ.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram