Новини
20 Жовтня 2021
710

YouTube протестує функцію прямих покупок з відео

Згідно з дослідженням Google, 89% глядачів довіряють рекомендаціям відеохостингу

В пілотному варіанті YouTube запустить функцію покупки товарів з відео. Акція YouTube Holiday Stream and Shop розпочнеться 15 листопада і триватиме тиждень, йдеться в блозі Google.

YouTube проведе для користувачів шопінг-захід YouTube Holiday Stream and Shop, щоб протестувати функцію покупок з відео в прямому ефірі.

Дослідження Google у співпраці з Publicis і TalkShoppe показало, що 89% глядачів довіряють рекомендаціям YouTube. Це пов’язано з авторитетом творця контенту або бренду, який рекламує продукт, і дозволяє глядачам швидко і впевнено схвалювати рішення про покупку, сказано в блозі Google.

Відеохостинг раніше тестував функцію покупок в режимі реального часу з популярними блогерами та брендами. Так, Крістін Ротенберг (Simply Nailogical) з Канади, відома своїми уроками з нейл-арту, представила свою нову колекцію лаків для нігтів на аудиторію у 2,8 млн осіб.

У заході також взяли участь великі ритейлери — інтернет-магазин косметики та парфумерії Sephora провів трансляцію з питаннями від глядачів і відповідями про основи макіяжу.

Наступного шопінг-тижня YouTube Holiday Stream and Shop, яка стартує 15 листопада, відеохостинг представить товари від таких брендів, як Walmart, Samsung і Verizon. Користувачі зможуть у прямому ефірі поставити питання про продукти блогерам і партнерам Google.

Тим часом Google оголосив про заборону на рекламу і монетизацію контенту, який заперечує зміни клімату внаслідок діяльності людини та викидів в атмосферу. Нова політика буде поширюватися на рекламодавців, а також видавців та авторів контенту на відеохостингу YouTube.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram