Новини
16 Січня 2020
784

Європейський інвестиційний банк фінансує платформу Bolt на суму у €50 мільйонів

Кошти підуть на підтримку наукових досліджень і розробку нових продуктів

Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) підписав угоду з естонською транспортною платформою Bolt про фінансування на суму у €50 млн. Підтримка здійснюватиметься Європейським фондом стратегічних інвестицій (EFSI) – головною опорою програми “Investment Plan for Europe”, про це йдеться у прес-релізі компанії.

Основна мета фінансування – сприяти створенню продуктів Bolt і проведенню досліджень у тих сферах, де використання технологій може підвищити рівень безпеки, надійності й екологічності сервісу.

“Кошти використовуватимуться для розвитку як вже наявних сервісів, так і нових послуг, таких як каршерінг, байкшерінг і сервіс із доставки їжі”, – розповіли у компанії.

Як зазначив Мартін Вілліг, співзасновник Bolt, для Європи мобільність є дуже важливою. “Тому ми раді, що Європейський інвестиційний банк став партнером компанії Bolt. Це дозволить нам швидше рухатися вперед і надавати послуги для ще більшої кількості клієнтів у Європі”, – наголосив він.

Раніше Investory News писали, що європейська платформа для замовлення поїздок Bolt відкриває офіс у київському інноваційному парку UNIT.City, де працюватимуть 50 її співробітників.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram