Новини
9 Червня 2022
549

Яким буде курортний сезон в Одеській області

В ОВА пояснили, як працюватимуть готелі та ресторани

Курортні заклади зможуть надавати тільки послуги сфери відпочинку, куди входить робота ресторанів, басейнів, готелів, надання супутніх оздоровчих послуг.

В Одеській обласній військовій адміністрації роз’яснили, за яких умов цього року в Одесі та області можуть працювати заклади у сфері відпочинку в курортний сезон.

Останнім часом, у зв’язку з початком курортного сезону, на адресу ОВА надходить багато звернень з приводу функціонування прибережних комплексів надання послуг у сфері відпочинку в умовах воєнного стану. Відкриття сезону офіційно не оголошувалося, але на узбережжі почали працювати різні об’єкти громадського харчування тощо.

Згідно з розпорядженням начальника адміністрації Максима Марченка, в Одесі та Одеській області діє комендантська година з 23:00 до 05:00. Тому розважальним закладам заборонено працювати в пізній час.

Завершити роботу заклади повинні не пізніше 20:00-22:00, що дозволить безпечно дістатися додому їхнім співробітникам та відпочиваючим. Заборонено проведення дискотек, святкових заходів, концертів, майстер-класів, банкетів і масових заходів з великим скупченням людей.

Заклади повинні надавати тільки послуги сфери відпочинку, куди входить робота ресторанів, басейнів, готелів, надання супутніх оздоровчих послуг.

Нагадаємо, що в Україні відновлюється малий та середній бізнес. 83% компаній вже поновили роботу.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram