Новини
17 Вересня 2020
820

Яким буде iPhone 12: Під час презентації новинок Apple зробила декілька натяків

Схожими у нових планшетів та iPhone можуть бути не тільки зовнішній вигляд і дисплей

На вересневій презентації Apple iPhone 12 не показали, проте видання Business Insider спробувало представити його за характеристиками нових планшетів iPad Air і Pro.

У новому iPad Air буде стояти процесор A14, 5-нанометровий чіп, який вміщує на 40% більше транзисторів, ніж випущений Apple минулого року A13.

Як заявила компанія, новий процесор буде значно продуктивніше та енергоефективніше попередника. Всі новітні чіпи серії A компанія Apple поміщає і в нові смартфони з часів iPhone 4, пише Business Insider. А процесор A4, який стояв у цій моделі, компанія спершу встановила в iPad першого покоління.

Новий iPhone 12 буде швидше за все оснащений процесором A14, робить висновок видання. Підтверджує це і стаття журналіста Bloomberg Марка Гурмана, джерела багатьох витоків про продукцію Apple.

На фото: iPad Air 4

Схожим на планшети Apple нового покоління може стати й дизайн iPhone 12, вважає Business Insider. На відміну від попередників з округленими гранями нові iPad Air і Pro дизайном відсилають до iPhone 5, що вийшов у 2012 р. Ця риса може стати особливістю і нової моделі “яблучного” смартфона. Раніше про редизайн iPhone також повідомив Марк Гурман.

Те ж можна сказати й про колірні рішення: всупереч довгої прихильності Apple до суворого і лаконічного дизайну нові iPad Air виконані в п’яти яскравих кольорах. Не виключено, що покупці iPhone 12 отримають можливість вибирати з різних колірних варіантів.

Новий iPhone також може отримати функцію ProMotion, що підвищує частоту оновлення екрану до 120 Гц, яка вже є в iPad Pro. Про це видання повідомляє з посиланням на YouTube-канал Everything Apple Pro. Крім того, від нового iPad смартфону може дістатися і сканер LiDAR, який покращить роботу AR-додатків.

Нагадаємо, Apple провела щорічну осінню презентацію нових продуктів, з якою можна ознайомитись тут.

А от Investory News дізналися про гаджети-новинки, які вийдуть у кінці 2020 р.: PlayStation 5, Xbox X , iPhone 12 та інше.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram