Новини
2 Червня 2022
518

Який смартфон найкращий для ігор

Експерти порівняли iPhone, Samsung та Xiaomi

Експерти YouTube-каналу Golden Reviewer порівняли топові моделі iPhone, Samsung та Xiaomi за швидкістю, нагріванням та ненажерливості в онлайн-грі Apex Legends, повідомляє УНІАН.

У тесті взяли участь чотири апарати преміум-класу: Galaxy S22 Ultra, iPhone 13 Pro Max, Redmi K50 і Redmi K50 Pro. Запускалася гра на максимальних налаштуваннях з FPS 60 к/с.

Після завершення тесту Максимальна температура найвищою виявилася в айфона: 45°C. За ним йде модель Samsung з 44,8°C. Найменше нагрівся при цьому K50: максимальна температура у нього не перевищила 40°C.

Експерти зійшлися на думці, що найефективнішим, як не дивно, є молодший Xiaomi Redmi — K50, який до того ж коштує в рази дешевше інших. Ефективність на ват у нього дорівнює 16,2, у нього також була найнижча температура після закінчення тестування. За ним йде iPhone 13 Pro Max, Redmi K50 Pro замикає трійку. На останньому місці розмістився Samsung.

Нагадаємо, що Мінцифри запустило віртуальний центр Дія.Бізнес. Це “гаряча лінія” для українських переселенців за кордоном.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram