Новини
24 Лютого 2023
445

Як змінилася відвідуваність ресторанів за рік

Найважча ситуація в областях, які близькі до місць ведення активних бойових дій

Сервіс Poster провів дослідження про те, як змінилася відвідуваність українських закладів харчування за рік повномасштабної війни.

Кількість транзакцій у київських закладах за лютий скоротилася на 15%, якщо порівняти з цим самим проміжком часу у 2022-му. Натомість лютневий трафік у Львові зріс на 25% від показників до 24 лютого.

Збільшити трафік у лютому навіть попри війну вдалося майже у всіх областях у центрі та на заході України. Так, у Закарпатській області кількість транзакцій за рік зросла на 17%, у Кіровоградській — на 16%, а у Чернівецькій — на 14%.

Найскладніше доводиться закладам на півночі, півдні й сході країни через близькість до територій, де ведуться активні бойові дії. На Херсонщині кількість транзакцій на 62% нижча за показники 2022-го, у Харківській області — на 45%, Запорізькій та Донецькій — на 30%, а в Луганській — на 24%.

Дослідження проводили з 3 по 19 лютого 2023-го винятково серед закладів, які продовжують працювати попри війну. Для порівняння кількості транзакцій взяли відрізок часу з 14 по 20 лютого 2022 року.

Раніше Investory News писали, що за рік війни кількість відгуків шукачів на одну вакансію впала в чотири рази.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram