Новини
13 Липня 2021
631

Warner Bros. випустить серію NFT-токенів з Леброном Джеймсом

Їх роздаватимуть за реєстрацію на майданчику NFT-торгів Nifty’s і за пости у соцмережах

Компанія Warner Bros. у межах просування анімаційного фільму “Космічний джем: Нове покоління” випустить 91 тис. NFT (невзаємозамінних токенів) з героями фільму. Зокрема з баскетболістом Леброном Джеймсом, що грає головну роль у мультфільмі, повідомляє Variety.

Warner Bros. роздаватиме за реєстрацію на майданчику NFT-торгів Nifty’s і за пости у соціальних мережах, а також продаватиме їх за $2,99.

NFT позиціюється як технологія, яка дає змогу підтвердити право володіння конкретним цифровим активом. NFT регулярно продаються на аукціонах, зокрема організованих провідними аукціонними будинками. Наприклад, на торгах Sotheby’s було продано токенізований вихідний код WWW, підписаний автором веба Тімом Бернерсом-Лі.

Це не перший випадок, коли велика медіакомпанія використовує NFT для просування нових шоу. У травні Fox оголосив про створення підрозділу Blockchain Creative Labs, яка курируватиме токени за мотивами інтелектуальної власності компанії.

Першим шоу Fox, який, за заявою корпорації, “повністю займатиметься на блокчейні”, стає комедійний анімаційний серіал “Крапополіс” від продюсера “Ріка та Морті” Дена Хармона.

Нагадаємо, у березні співачка Граймс за 20 хвилин заробила майже $6 млн від продажу цифрових малюнків. Частину отриманих коштів направлять неурядовій організації Carbon 180, що займається питаннями клімату.

Раніше Investory News писали, що криптомільйонери віддають тисячі доларів за право власності на меми.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram