Новини
4 Листопада 2021
816

Warner Bros. випустить NFT-колекцію за мотивами “Матриці”

Токени будуть розділені на категорії “синіх” і “червоних” таблеток

Кінокомпанія Warner Bros. напередодні виходу “Матриці: Воскресіння” випустить NFT-колекцію зі 100 тис. токенів за мотивами серії фільмів. Після прем’єри вони будуть розділені на категорії “синіх” і “червоних” таблеток, давши можливість конвертувати їх в аватара чи бійця опору. Про спільну ініціативу кінокомпанії Warner Bros. та медіаплатформи Nifty’s пише The Hollywood Reporter.

Колекція являє собою 100 тис. невзаємозамінних токенів за мотивами серії фільмів про “матрицю” і боротьбу Томаса Андерсона в особі актора Кіану Рівза з машинами, що поневолили світ. Токени представлять у листопаді, продажі розпочнуться у грудні разом із прем’єрою четвертого фільму франшизи “Матриця: Воскресіння”.

Окрім 100 тис. токенів із колекції, Warner Bros. випустить додаткові NFT, які будуть розділені на дві категорії: “сині” та “червоні” таблетки. Власник цих токенів зможе трансформувати їх — “синя” таблетка залишить аватар у “матриці”, а “червона” — зробить із токена борця опору.

До речі нещодавно Квентін Тарантіно вирішив продати 7 віддалених сцен з “Кримінального читва”, а також власноручно написаний сценарій до фільму у вигляді незамінних токенів. Вони будуть захищені спеціальною технологією так, що їх зможе побачити лише покупець токена.

Нагадаємо, розробники токену Squid, що був створений за мотивами стрімінгу “Гра в кальмара”, ввели в оману інвесторів на $2 млн. Докладніше — за посиланням.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram