Новини
22 Квітня 2022
828

“Все буде Україна”: Нова гра, де потрібно утилізувати техніку окупанта

Ще одна гра на тему війни

Український розробник створив гру “Все буде Україна”, де потрібно утилізувати різні види техніки окупанта. Замість реклами у ній з’являються інформаційні листівки ДСНС про вибухові пристрої, котрі зараз можна знайти на вулицях, пише портал DOU.

Також є інформація від ЗСУ про вразливі місця ворожої техніки. Ці оголошення з’являються на екрані у випадковий час в діапазоні 30-60 одиниць знищеної техніки.

Основне призначення гри — заклик до підтримки волонтерських рухів та ознайомлення з інформацією про потенційно небезпечні предмети. Пограти в неї можна за посиланням: no-war.com.ua

“Я артист цирку. Програмуванням займався переважно як хобі. Розробляв застосунки для власних потреб. Здебільшого це бекенд додатки на PHP, Telegram-боти”, — розповідає розробник.

Це вже не перша гра на тему війни, яка з’явилася в Україні за останні два місяці. В квітні розробники створили гру в стилі Street Fighter, де Маск лупцює путіна.

До того українець створив Ukrainian fArmy — гру, у якій трактори захоплюють ворожу техніку.

21 березня в застосунку “Дія” з‘явилася онлайн-гра. У ній кожний охочий може спробувати себе в ролі оператора бойового безпілотника “Байрактар”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram